Searching...
Sunday, 29 June 2014
05:44 0

BERITA ISTERI DIPUKUL BAHANA PAKAI JUBBAH KETAT, SENDAT, DAN MELEKAT.
 
Pertelingkahan Sepasang suami isteri sama ada jubbah dipakai wanita itu menepati syariat Islam atau tidak akhirnya berakhir dngan kekasaran apabila si isteri di tumbuk di muka juga di pukul dngan penyangkut baju hingga cedera.

Kejadian beraku di rumah pasangan itu di Setapak di sini kira-kira jam 8.30 malam kelmarin,ketika kedua-duanya bersiap untuk makan malam.

 Menurut sumber sebelum kejadiaN si suami mengajak isterinya makan diluar ,namun apabila si wanita itu mengenakan sehalai jubah,lelaki terbabit meminta menukar kepada pakaian lain.

‘Lelaki itu berpendapat jubah yg dipakai isterinya ketat dengan kain melekat pada tubuh.Jadi ia tidak menutup aurat dan tidak menepati syariat Islam.

‘’Bagaimanapun si isteri enggan menukar pakaian itu kerana berpendapat jubah yg dipakainya basa sahaja dan sudah menutup aurat,katanya ketika dhubungi semalam.

Sumber itu berkata bermula hanya dngan perang mulut si suami akhirnya gagal mengawal kemarahan lalu menumbuk muka isterinya beberapa kali.

‘’Tidak cukup dengan itu dia turut memukul badan mangsa dngan penyaku baju hingga wanit itu cedera di mulut dan lebam dibadan .

Mangsa yang cedera mendapat rawatan diklinik berhampiran sebelum membuat laporan polis mengenai kejadian itu di Balai Polis Setapak. Google


Gambar patung sekadar hiasan

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...