Searching...
Wednesday, 2 July 2014
08:44 0

ARTIS Luna Maya Mengaku Masih Cinta Mati Dengan Ariel Noah
Luna Maya Mengaku Masih Cinta Mati Dengan Ariel Noah
SIAPA yg boleh melupakan kes ‘pa--nas’ yg melibatkan penyanyi Ariel Noah dengan bekas kekasihnya Luna Maya suatu ketika dahulu?

Dek kerana penyebaran video  yg melibatkannya kedua-dua selebriti itu, Ariel dipenjara dan hubungan mereka juga putus di tengah jalan.

Khabarnya, ia berpunca kerana masalah kewangan kerana penyanyi itu tidak mampu lagi meraih pendapatan seperti dahulu kerana hukuman tersebut.

Luna sendiri dikatakan menunutut wangnya dari Ariel menerusi akaun simpanan mereka.

Namun, episod itu sudah berlalu dan penyanyi itu sudah kembali semula ke pentas nyanyian.

Bukan itu sahaja, dia juga sudah menemui pengganti Luna iaitu pelakon Sophie Mueller.

Luna Maya Mengaku Masih Sayangkan Ariel Noah

Menariknya, menerusi satu temubual bersama rancangan bual bicara baru-baru ini, Luna mengakui dirinya masih sayangkan Ariel.

“Ya, masih sayang sangat. Sedih rasanya ditinggalkan,” ujarnya merujuk kepada penyanyi itu.

Hmm, tak tahulah siapa yg sebenarnya memutuskan hubungan terlebih dahulu.

Jika Luna yg melakukannya, mungkin Ariel boleh tersenyum sinis saat ini…

Gambar seksi Luna Maya, juri paling menggoda di MLM 2013 - Luna Maya memang terkenal dengan sikapnya yg bersahaja dan suka bergurau senda sejak menjadi juri rancangan Maharaja Lawak Mega 2013.

Meskipun sebelum ini beliau pernah berdepan kontroversi teruk membabitkan penyebaran video seks dirinya dengan Aeril dua tahun lalu namun itu tidak mematahkan semangat Luna untuk terus bertapak dalam industri muzik Indonesia.

Dengan Maharaja Lawak Mega 2013 sudah memasuki minggu ke-8, fesyen penampilan Luna Maya dilihat semakin memukau juri lain, penonton dan juga pelawak. Beliau memang sangat pandai bergaya dan menyesuaikan pemakaian dengan tema lawak setiap minggu.

Sementara korang terus membaca coretan admin, mari skodeng gambar-gambar seksi Luna Maya yg membuatkan beliau dianggap juri paling seksi dan menggoda. Malah Nora Danish sendiri pun hilang sengat, tak gitu? 

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...