Searching...
Monday, 23 June 2014
07:32 0

MENARIK C-String: Lelaki Suka, Wanita Tak Selesa

KINI tiada lagi G-string, fesyen terkini pakaian dalam wanita menampilkan C-string dengan rekaan yg ‘teramat’ ringkas.

Malah, jika diamati ia umpama cekak rambut untuk menutup bahagian su-l-it wanita di depan sahaja dan bagi pereka fesyen ia menyelesaikan masalah garisan seluar dalam yg kelihatan apabila mengenakan pakaian.

Ia mendapat sambutan hangat di kalangan kaum lelaki yg membelinya untuk isteri dan teman wanita.Kendall Jenner memakai C-string untuk menyesuaikan dengan pakaian yang diperagakan

Bagaimanapun, di kalangan wanita pula ada yg kurang berpuas hati dengan fesyen terkini ini kerana ia dikatakan tidak selesa dipakai terutama kerana fabrik yg dianggap pelik.

“Ia tak kekal di tempat yang sepatutnya, susah untuk memakainya walaupun untuk tempoh dua minit. Jadi jangan buang wang anda membelinya kerana produk ini tidak berbaloi,” kata seorang wanita dalam forum berkaitan produk itu.

Pandangannya mendapat perhatian ramai termasuk kolumnis di seluruh dunia yang turut menilai fesyen terkini pakaian dalam wanita itu.

Malah, ada yg setuju dan melabelnya sebagai ‘pakaian dalam wanita terburuk pernah dihasilkan.”

Berbeza sekali dengan kaum lelaki apabila mereka tidak melihat sesuatu yg buruk mengenai C-string dan sentiasa memberi komen positif terhadap produk yang dianggap seksi ini.

Seorang suami menulis: “Isteri saya tidak sukakannya tetapi saya suka.”

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...