Searching...
Tuesday, 5 June 2012
13:38 1

Suami Mengaku Duda - Adda Butterfly Dicerai Selepas 17 Hari Berkahwin

NUR Syuhada, 24, atau lebih dikenali sebagai Adda vokalis Kumpulan Butterfly yang juga bekas kekasih Mamat Sepah khabarnya telah bercerai selepas 17 hari berkahwin.

Adda yang ditemui semalam ketika menghadiri majlis tayangan istimewa filem 'Mael Lambong' mengesahkan perkara tersebut.

"Ya, saya telah bercerai selepas rumah tangga kami tidak dapat diselamatkan lagi. Jujurnya, saya sendiri belum merasa nikmat bergelar isteri melainkan ketika di hari persandingan sahaja.

"Ketika berita perkahwinan kami tersebar, bekas suami terpaksa mengaku yang dia berstatus duda sedangkan ketika itu dia memang suami orang.

"Mengeruhkan lagi keadaan apabila isterinya mengetahui perkahwinan kami. Sejak hari itu, hubungan kami jadi porak peranda dan dia keluar rumah akibat tekanan," jelasnya.

Menurut Adda yang berkahwin pada 30 Mac lalu, sejak suaminya keluar dari rumah, mereka pernah bertemu untuk menyelesaikan masalah yang berlaku, namun perbincangan menemui jalan buntu. Akhirnya, Adda diceraikan melalui telefon sahaja.

Walaupun kini bergelar janda diusia muda, Adda tetap bahagia dengan kehidupan yang dilalui.

Terkini, dia dalam proses mempromosikan album kumpulan Butterfly bertajuk 'Lelaki Pilihan'.

1 comments:

  1. soal kawin dan cerai bukan lah satu permainan.So ! LU FIKIR LAH SENDIRI !!! tk perlulah nk cari GLAMOUR MURAHAN di Media dan sebagai nya.ITS OVER. cukup2 la Adda Butterfly!kenapa saya cerai kan awk dalam masa 17 hari,sdangkan saya dah berumahtangga ,seama 18tahun.dan sebelum kahwin pn,awk dh tahu status saya ini,suami org,so,,tk payah lah nk buat cita bkan2 pulak yer,,n penceraian ini,tk ade kene mengene dgn isteri mahu pn di pihak keluarga saya,, dan awk pn dah tahu sendiri kan,,kenape saya cerai kan awk ? so,, terima jer lah hakikat ...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...