Searching...
Friday, 22 June 2012
16:11 0

Panas ! Adda Butterfly Jalani Hidup Dengan Kekasih Pengkid?

AGAK berat juga gossip yang kami dengar berkaitan Adda Butterfly kali ini. Belum pun surut kisah perkahwinan beliau yang hanya berjaya kekal selama 17 hari.
Semalam, melalui Utusan Malaysia bekas suami Adda Butterfly tampil memberikan kenyataan meminta selebriti ini berhenti mengaibkan diri beliau di media. Menarik untuk di’baca.

Dan, seseorang yang rapat dalam hidup Adda Butterfly hari ini tampil menceritakan status terkini penyanyi tersebut yang di’katakan sudah tersimpang dari norma kehidupan. Eh.

Adda Butterfly khabar’nya menjalin hubungan dengan seorang pengkid yang sudah di’kenali beberapa tahun lalu. Sumber kami enggan dedahkan nama pengkid tersebut, hanya gambar.

Pengkid ini juga di’katakan sudah menaruh harapan terhadap Adda Butterfly semenjak zaman percintaan penyanyi itu dengan Mamat Sepah & kini merupakan masa paling sesuai.

Baru baru ini, mereka berdua telah terbang ke China untuk bercuti bersama kawan kawan yang lain dan gambar di’sebelah di’ambil ketika mereka berada di’sana — Adda Butterfly tanpa tudung seperti biasa.

Kami berharap sangat yang gossip ini sekadar gossip kerana sukar untuk di’percayai hubungan mereka berdua sejauh itu lebih lebih lagi si ‘pengkid’ ini sudah pun mempunyai teman lelaki.

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...