Searching...
Monday, 16 April 2012
16:55 0

Selebriti 'Pijak Muka' Cuba Bunuh Diri Dengan Minum Cecair Peluntur ?


PERKHABARAN kurang gembir yang diterima media dari mereka yang rapat dengan selebriti ini. Hendak percaya pun agak sukar buat masa ini.

Sekitar jam 5.00 petang semalam, seorang selebriti yang bergelar pelakon juga bekas pengacara sebuah rancangan gossip popular telah di’gegaskan ke sebuah hospital.

Khabarnya, sebelum selebriti ini di’kejarkan ke hospital, beliau berasa terlalu tertekan sehingga mengambil keputusan untuk minum bahan peluntur sebelum tidak sedarkan diri.

Ahli keluarga yang kebetulan berada di’rumah bersama selebriti ini sedar akan perbuatan beliau & tidak mengambil masa lama untuk membawa selebriti ini ke hospital & terus di’gegaskan ke Unit Rawatan Rapi (ICU).

Selebriti wanita itu kini di’khabarkan sudah di’pindahkan ke wad rawatan biasa dan akan di’benarkan keluar selewat lewatnya esok hari dengan keizinan doktor.

Kami sangat berharap kisah yang kami terima ini tidak benar & selebriti ini boleh berfikir secara rasional sebelum mengambil sebarang keputusan yang di’luar waras fikiran.Banyak lagi cara untuk selesaikan sebarang masalah yang melanda.

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...