Searching...
Thursday, 17 May 2012
21:39 2

Malas Google? Meh Pakcik Google Malaysia Bantu


Apa tugas pakcik google? haha. Pakcik google ni lebih kurang lmgtfy.com . Tapi ini adalah versi melayu. Macam mana nak guna, anda kena google di sini.

Untuk orang yang banyak tanya, anda boleh bagi link macam tu di fb, forum dan sebagainya. Ada satu lagi yang menarik ialah, siapa link kan website dia, akan dapat kredit link balik dari PakcikGoogle. Belajar-belajar lah guna website ni. Menarik untuk dikongsikan!

PakcikGoogle

Aku malas google.. xD

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...