Searching...
Tuesday, 12 June 2012
18:11 1

Panas ! Aaron Aziz Mengampu Menteri Untuk Dapatkan Kerakyatan?

KERANA memuji kepimpinan Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hishammuddin secara terbuka di Twitter, niat baik Aaron Aziz telah disalahertikan oleh segelintir pihak yang mendakwa bahawa aktor berkenaan sengaja berbuat demikian demi mempercepatkan proses mendapatkan kerakyatan tetap!

Ada yang berkata bahawa populariti Aaron Aziz bisa membolehkannya untuk memotong ‘que’ barisan pemohon kerakyatan tetap! Wah, bukan main nakal lagi ye mulut-mulut orang ni ye! Sedangkan apa yang berlaku adalah sebaliknya.

Memetik laporan sebuah blog, Aaron Aziz dipercayai terlibat secara langsung untuk berkempen bersama pengguna Twitter bagi membendung gejala pemerdagangan kanak-kanak melalui hashtag #NoToChildSlavery dan #SponsorAChild. Inisiatif ini turut mendapat perhatian daripada Datuk Seri Hishamuddin yang telah pun mengusulkan cadangan kepada pucuk pimpinan tertinggi.

Jadi, anda sudah jelas dengan gambaran yang sebenar, kan?

Kami memuji usaha serta niat baik Aaron Aziz yang ingin memberikan sumbangan kepada negara. Ini lah role model yang patut kita contohi! - OB!

1 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...