Searching...
Friday, 25 May 2012
17:52 0

Mabuk Di Kelab Malam Selepas Balik Umrah, Itu Fitnah ! - Nora Danish

INILAH yang perlu ditempuh oleh artis artis kita apabila zaman kita dikelilingi dengan maklumat alam maya dan teknologi yang canggih. Keunggulan maklumat alam maya ini, sungguh hebat dan kuasanya cukup mutlak sekiranya maklumat yang disampaikan kurang tepat dan jelas. 

Baru baru ini gambar Nora Danish Mabuk yang didakwa baru balik Umrah hanyalah Fitnah dan Provoke lebih. Gambar tersebut memang memperlihatkan kainnya terselak kemas dan majoritinya mengatakan gambar yang tersebar itu adalah Nora Danish.

Gosip Liar mengesahkan gambar tersebut merupakan Nora Danish bersama rakan-rakannya yang mabuk di sebuah kelab malam di Bali, Indonesia.
Spekulasi yang didakwa oleh satu laman website popular di Malaysia hanyalah gosip semata-mata kerana menurut sumber terdekat Nora Danish, gambar ini merupakan koleksi gambar yang diambil ketika dia bersama keluarga bekas suaminya, Jejai. Dan gambar itu bukan lah di kelab malam. Jadi ternyata la gosip Nora Danish mabuk di salah satu kelab malam itu salah dan jauh meleset. - isuhangat.com

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...