Searching...
Wednesday, 11 April 2012
12:20 0

Ella Nikah Pilotbuat pengetahuan kamo2 semua, Ella sudah pun selesai menghadiri kursus kahwin pada 3 dan 4 Mac lalu. Bila tiba-tiba pergi kursus kahwin, itu tanda-tanda persiapan menuju ke gerbang perkahwinan sudah hampir benar. mungkin Ella sedia maklum yang ramai menantikan nasi minyaknya dan mendoakan yang terbaik untuknya.

Kata sumber yang boleh dipercayai, Ella dan bakal suami yang hanya dikenali dengan panggilan A itu sama-sama menghadiri kursus kahwin di Pusat Bandar Damansara. Tapi masing-masing masih nak berahsia, ala-ala cover line sebab banyak mata yang memandang. Kalau tak silap Diva, pusat kursus itu sama tempat ceramah yang dikunjungi Lisa Surihani tempoh hari.

Kata sumber lagi, Ella dan A, seorang juruterbang itu memilih untuk menamatkan zaman bujang sebelum hujung tahun ini. Maklumlah kini ratu rock negara itu sedang sibuk dengan program Mentor yang akan ditayangkan di TV3 tidak lama lagi, dan upacara merisik pula pada Jun nanti. dengar buah hati Ella itu tinggi lampai dan sasa orangnya. Mesti jiwa rock macam sang puterinya juga. Lepas ini selalulah Ella terbang ke sana ke mari, sebab bakal suami juruterbang. sebangai peminat, aku tumpang bahagia dan doakan semoga perkenalan dan perancangan Ella berakhir dengan kegembiraan.
Dapatkan Pelbagai Jenis Tudung Di Galeri Tudung.
http://www.facebook.com/nis.collection

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...